Alles voor een comfy vluchtreis

 

Heerlijk z’n vakantie in een zonnig ver land. Helaas duurt het ons wel even voor dat we er komen en zijn we tegen de tijd dat we zijn geland al erg chagrijnig geworden. We doen er natuurlijk alles aan om een welverdiende vakantie goed te beginnen en kunnen hierom onderstaande tips goed gebruiken.

Wees voorbereid
Het is een lange reis zorg er dan ook voor dat je genoeg leesmateriaal bij je hebt. Download van te voren nieuwe muziek en maak nieuwe afspeellijsten. Daarnaast is het voor een vrouw niets erger dan ongesteld zijn op het vliegtuig. Voor optimale comfort is het dragen van de juiste verband essentieel. Zorg ervoor onder andere voor dat je genoeg meeneemt en het hoogst aantal druppeltjes beschikt. Draag comfortabele en loszittende kleding. Ga dus voor een joggingbroek of afritsbroek, ruimvallende shirt en een warme vest. Deze kun je in het vliegtuig eventueel gebruiken als deken of kussen.

Voorkom hoofdpijn
Zeker vanwege verschil in luchtdruk kunnen vele last hebben van oorpijn. Dit kan een week blijven. Door een half uur voor en na de vlucht twee paracetamols te nemen, luchtdruk oortjes in te kopen en kauwgom te kauwen verlichten we deze pijn.

Neem een creditcard mee
Voor snelle aankopen aan boord is het handig om een creditcard bij de hand te hebben. Zo kun je deze ook op andere luchthavens gebruiken en loop je niet de hele tijd met los geld rond te lopen.

Vermijd middenstoel
In het midden zitten is echt geen pretje. Zeker als je alleen reist. Je hebt geen eigen armleuning en moet over iemand heen kruipen om naar de wc te gaan. Voor als je wilt gaan slapen, is een raamstoel ideaal. Zorg er dus voor dat je op tijd je stoel boekt! Zo heb je ruim genoeg keuze. Daarnaast is het niet altijd fijn om dicht bij de toiletten de zitten. Zeker als je een lichte slaper bent. Omdat er continue mensen langslopen is het hebben van een power nap bijna niet te doen. Ga dus voor je zelf na wat je fijn vindt.

Leave me a Comment