Dubai Fashion

 

Dubai Fashion

Modeontwerpster Kristina Fidelskaya is een nieuw partnerschap aangegaan met Sensation; het grootste dance music evenement dat zich over heel de wereld verplaatst. Met haar eigentijdse luxe modemerk waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Dubai, heeft Kristina Fidelskaya drie grote collecties uitgebracht. Met verfijnde technieken worden Kristina Fidelskaya’s collecties ontworpen voor de hedendaags moderne vrouw zonder te compenseren op vrouwelijkheid.

In aanvulling op haar hoofdcollecties heeft Kristina Fidelskaya ook een aantal capsule collecties geproduceerd, waaronder een exclusief wit gethematiseerde Sensation capsule collectie voor 2016. Hiermee wilt ze de wereld van mode en muziek samenbrengen.

Sensation trekt jaarlijks miljoenen bezoekers en is in meer dan vijftien jaar uitgegroeid tot een van de grootste electronic dance music festivals ter wereld. Nog niet eerder is het voorgekomen dat een modeontwerpster een samenwerking is aangegaan met dit grootse muziekfestival.

In een interview vertelde Kristina dat zij trots is om de eerste in de wereld te zijn om een collectie te maken voor Sensation; dat verder het partnerschap zal overnemen. “Ik wilde een collectie die de muziekfestival-stijl zou opfrissen op een onverwachte manieren door vrouwelijkheid met speelsheid te fuseren en te presenteren op een minimalistische met de onconventionele manier. De modetrends van nu met de opwinding van de muziek.” Aldus Kristina.

De Sensation Capsule Collection 2016 bevat een maagdelijk wit palet en keert terug in een reeks van dertien kledingstukken met luchtige maar slanke silhouetten. De collectie is nu beschikbaar online voor alle modebewuste vrouwen die het grote dance evenement zullen bijwonen dat aanstaande november in Dubai zal worden gehouden.

Leave me a Comment