Een Tesla Model S inpakken voor de winter

Tesla wrappen
 

Als het buiten vriest, heeft uw Tesla waarschijnlijk geen zin om te rijden. Gelukkig hebben we enkele tips over hoe u uw auto klaar kunt maken zodat hij weer naar buiten kan zodra de lentedooi aanbreekt. De kou zal niet kunnen doordringen tot de isolerende eigenschappen van de carrosserie, en met de juiste maatregelen zou uw Model S het prima moeten doen. Tesla heeft het Model S speciaal ontwikkeld voor eigenaren die graag in elektrische voertuigen rijden en het hoge prijskaartje dat daaraan hangt kunnen dragen. Terwijl andere fabrikanten er misschien voor terugschrikken om een sedan te maken voor alleen particulieren in plaats van fleet-buyers, zag Tesla dit als een kans om iets heel bijzonders te creëren. En voor het geval daar enige twijfel over bestond, hebben ze ervoor gezorgd dat hun luxe elektrische auto geen oneerlijke premie heeft ten opzichte van meer conventionele modellen van GM, Mercedes-Benz en Ford. Maar ondanks dat hij zo goed gebouwd is, zijn er een paar dingen die u kunt doen om uw auto comfortabeler te maken wanneer het buiten geen lente is maar sneeuw en ijs:

Rijd niet in de kou

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw Tesla niet beschadigd raakt, is om uw Tesla te wrappen. Hoewel rijden in de regen of sneeuw mogelijk is, zal dit het lakwerk en de rubberen afdichtingen van uw auto beschadigen en roest en lekkages veroorzaken. Er is misschien een kleine kans dat u in de kou kunt rijden, maar wees voorzichtig. Begin met het opwarmen van uw auto voordat u de weg opgaat, en denk eraan dat het nog steeds een metaal-op-metaalverbinding is. Zelfs als je de banden hebt opgewarmd, is het metaal eronder nog stevig en erg koud. Als u moet rijden, houd dan uw snelheid laag en rijd met de ontdooifunctie aan om de metalen oppervlakken schoon te houden.

Dek's auto af

Je kunt je Model S omtoveren tot een poolvoertuig met slechts een paar accessoires. U kunt dit doen in de lente of herfst, omdat de zomermaanden te warm kunnen zijn om uw auto buiten te laten staan. Een autohoes is een eenvoudige manier om uw Tesla te beschermen tegen de elementen. Een hoes met ingebouwde verwarming kan ervoor zorgen dat uw auto ook tegen de kou wordt beschermd. Een ander ding dat u misschien wilt doen is de kleur van uw Model S veranderen. Modellen met een zwarte carrosserie kunnen zonlicht absorberen en het interieur opwarmen. Als u in een kouder klimaat woont en u wilt voorkomen dat u uw auto elke 30 minuten moet starten om hem warm te houden, verander dan de kleur van uw Model S in iets lichters. Het zal moeilijk zijn om de binnenkant van je auto vanuit bepaalde hoeken te zien met een zwarte carrosserie, dus zorg ervoor dat je Model S wat bleker is. Je kunt dit zelf doen met een spuitbus verf of een Model S kleurveranderingskit kopen.

Voeg warmte toe voordat u de weg weer opgaat

Winterweer kan leiden tot gevaarlijk koude omstandigheden. Dit geldt vooral voor wie in koudere streken woont. Als je een Model S hebt die te koud is, probeer dan een autoverwarming toe te voegen. Dit kan het interieur van uw auto op een aangename temperatuur houden wanneer u erin zit. Er zijn een paar manieren om dit te doen: Zet een autoverwarming in je auto. Sommige Teslas hebben ingebouwde autoverwarmers. Andere niet. Als de jouwe er geen heeft, kun je er gemakkelijk zelf een installeren. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant volgt, en wees voorzichtig bij het installeren van de verwarming om te voorkomen dat de lak van je Model S smelt. Zet een autoverwarming in je Model S en sluit hem aan. Dit houdt uw auto warm als de temperaturen dalen.

Inpakken

Hoewel het buiten winter is, is er nog steeds een kans dat je met je Model S kunt rijden. Het beste is om je auto schoon te houden, en de luchtfilters regelmatig te vervangen. Als u vindt dat uw auto te koud is, kunt u het interieur verwarmen en schoonhouden. En als het lente wordt, kunt u de kleur van uw Model S gewoon veranderen, zodat hij nog bleker wordt.