Top 6 nagel trends

Top 6 nagel trends

We zijn allemaal dol op onze nagels en lakker ze dan ook het hele jaar graag door. Doordat je al snel verveeld kan raken aan je standaard kleurtje zijn onderstaande tips wellicht jouw nieuwe to go look!

1. Half metallic
Een leuke variatie op de geliefde metallic trend. Maak gebruik van schilders tape en lak je nagel half metallic en half glossy zwart. Doordat beide nagellak kleurtjes op zijn manier opvalt creëer je een prachtige maar chique look.

2. Sterrenstelsels
Donkerblauw, paars en goud vormen de basiskleuren voor een prachtige astronomische nageldecoratie. Experimenteer met verschillende kleuren nagellak en maak persoonlijk jouw gewenste patroontje.

3. Ombré
Op het gebied van nagels zeggen we nog geen vaarwel tegen de ombré trend. Of je nou gebruik maakt van de klassieke versie of de nieuwe het lakken van Ombré nagels blijft populair. Zo kun je onder andere ook gebruik maken van een nagellak met glitters voor een wat feestelijk effect.

4. Druipend
Of deze trend geïnspireerd is door de Kylie Jenner’s lip kits weten we niet, maar leuk is ie wel. Na je nagels te hebben gelakt in een neutrale basiskleur, maak je met een wat dun kwastje de ‘druipende’ lijntjes. Deze kun je voor een leuke effect in verschillende kleuren toepassen.

5. Kleurrijke figuurtjes
Teken met een dun kwastje allerlei felgekleurde figuurtjes op de nagels. Het leukste effect krijg je wanneer je basislak metallic is; heel 80s en 2017 tegelijk. Zeker bij een all black outfit vallen jou nagels lekker op!

6. Gouden nagelriemen
In plaats van gouden nagellak op je nagels aan te brengen, is het nu een trend om alleen je nagelriemen ermee te lakken. Wellicht niet de gezondste keuze voor je nagels, maar leuk staat het wel. Zo blijven je nagels lekker minimalistisch maar trendy tegelijkertijd.

Leave me a Comment